Współpraca

Akcje promocyjne

Gdański Ogród Zoologiczny w 2023 roku odwiedziło ponad 600 tysięcy gości. Taka liczba odwiedzających stanowi doskonały potencjał na zaprezentowanie swojego produktu, usługi czy firmy szerokiemu gronu odbiorców.

Wszelkie przeprowadzone działania muszą łączyć charakter promocyjny z edukacją, a także uwzględniać nadrzędną rolę ZOO, którą jest ochrona gatunków zagrożonych wyginięciem, działanie na rzecz zachowania ich naturalnych środowisk oraz dobrostan zwierząt zamieszkujących Gdański Ogród Zoologiczny.

Akcja promocyjna zrealizowana w ciekawy sposób, w niezwykłej scenerii Gdańskiego Ogrodu, zapadnie w pamięć i pozostawi pozytywny wizerunek firmy.

Służymy wsparciem z zakresu edukacji, pomożemy znaleźć najdogodniejszą formę współpracy, zapraszamy serdecznie!

Spotkania okolicznościowe i firmowe

Myślisz o organizacji spotkania okolicznościowego, firmowego czy integracyjnego w nietuzinkowym miejscu?

Zapraszamy serdecznie! Niezapomniane chwile spędzone wśród terenów Gdańskiego Ogrodu Zoologicznego to gwarancja, że pozytywne emocje pozostaną z Wami na długo.

Oddajemy do dyspozycji położony na wzniesieniu teren z malowniczym widokiem na wybieg flamingów, jeleni oraz oliwskie lasy. Niezwykle klimatyczne miejsce, doskonałe na zorganizowanie spotkania połączonego z ogniskiem, grillem i integracją.

Wielkość terenu to 780 m² na który składają się: ogród (618 m² z miejscem na ognisko i grill – tylko w okresie nieobjętym zakazem rozpalania ognisk) wiata (57 m², wyposażona w drewniane stoły i ławy mogące pomieścić ok. 120 osób) Chatka „Góralka” (105 m², mogąca stanowić zaplecze socjalne, w skład której wchodzi wyłożony płytkami taras – mini parkiet taneczny). Teren jest odgrodzony płotem od pozostałej części ZOO, co zapewnia prywatność oraz dostęp tylko dla uczestników wydarzenia.

Zainteresowanych zapraszamy do kontaktu.